مجله اکسید

کیک پیتزایی یکی از غذا های فست فودی بسیار پر طرفدار است که بسیار خوشمزه می باشد. کیک پیتزایی و عده غذایی کامل و است و گزینه ای مناسب برای یک پیش غذا در مهمانی ها می باشد

کیک پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها می باشد که به تازگی بسیار ترند شده است و می تواند رقیب خوبی برای پیتزا باشد اما چرا کیک پیتزا گفته می شود این غذا از لایه های خمیر و مواد پیتزا تهیه شده و روی هم قرار می گیرد و مانند یک کیک داخل قالب تهیه می شود مطمئن باشید بچه ها و خانواده بشدت از این غذا استقبال می کنند.

آرد           3 تا 3/5 پیمانه

آب           1 پیمانه

تخم مرغ  1 عدد

خمیر مایه                3 قاشق غذا خوری

روغن مایه               6 قاشق چایخوری

نمک        1 قاشق چای خوری

شکر        4 قاشق چایخوری

مواد میانی کیک پیتزا

کالباس      200 گرم

گوشت چرخ شده      200 گرم

فلفل دلمه ای            3 عدد

قارچ         10 عدد

پیاز          1 عدد

پنیر پیتزا به میزان لازم

سس گوجه               به میزان لازم

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

 

طرز تهیه کیک پیتزای خوشمزه و مخصوص با خمیر خانگی

مرحله اول طرز تهیه خمیر کیک پیتزا: برای تهیه خمیر کیک پیتزا ابتدا خمیر مایه را به همراه شکر داخل آب ولرم ریخته و اجازه می دهیم تا به عمل بیاید

حالا تخم مرغ، روغن، نمک، خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و بعد خمیر مایه را به آن می افزاییم.

افزودن آرد

حالا آرد را به مواد افزوده و خوب ورز می دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود؛ حالا روی خمیر را بپوشانید و برای 1 ساعت استراحت دهید.

 

آماده سازی مواد میانی کیک پیتزا

مقداری روغن داخل تابه ریخته و پیاز را داخل آن تفت دهید و به آن نمک، فلفل و آویشن بیفزایید

افزودن گوشت

حالا گوشت چرخ شده را به پیاز افزوده و خوب تفت می دهیم، رنگ گوشت که خوب تغییر کرد، فلفل دلمه ای و قارچ را هم می افزاییم، بعد از اینکه کاملا پخته شدند از روی حرارت برمی داریم.

پهن کردن خمیر پیتزا

حالا خمیر را روی میز کار باز کرده و داخل قالب چرب شده می اندازیم. (قالب با ارتفاع 10 سانتی متر مناسب است)

افزودن مواد به خمیر

حالا یک لایه از سس گوشتی، یک لایه پنیر پیتزا و یک لایه کالباس می ریزیم در نهایت، روی مواد را با پنیر پیتزا کاور می کنیم.

پخت کیک پیتزا

حالا کیک پیتزا را داخل فر گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه می پزیم. بعد از گذشت این زمان از فر خارج کرده و با انواع سس نوش جان کنید.

از یک لایه سیب زمینی سرخ شده هم می توانید در کیک پیتزا استفاده کنید.

پنیر باعث چسبندگی لایه ها به هم می شود.

جوز هندی هم بسیار طعم خوبی به این پیتزا می دهد.

  • مجله اکسید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی