مجله اکسید

اموزش نوشیدنی های جذاب استارباکس

سه شنبه, ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۵۹ ب.ظ

استارباکس در گوشه و کنار جهان شعبه های متعددی دارد. بسیاری از طرفداران این قهوه خانه زنجیره ای، در فروشگاه های اختصاصی این برند حق انتخاب از میان انواع گوناگون قهوه، اسپرسو و فراپاچینوها را دارا هستند.

به ویژه در آمریکا، استارباکس محبوبیت گسترده ای داشته و در ایالت های مختلف، انواع فراپاچینوهای رنگی با طعم های خاص و نوشیدنی هایی همانند

لاته ی تخمه کدوحلوایی مشتریان دائمی خود را دارند.

 

نوشیدنی های جذاب استارباکس

اما جذابیت اصلی این برند این است که با توجه به ذائقه مردم کشورهای مختلف، نوشیدنی های منحصر به همان منطقه را ارائه می کند.

به طور مثال، چورو فراپاچینو در آمریکای لاتین یا اسپرسوی چای سبز در آسیا بسیار محبوب هستند.

برای آشنایی با نوشیدنی های متفاوتِ استارباکس در کشورهای مختلف جهان در ادامه با ما همراه باشید.

نوشیدنی استارباکس – لاته چای سبز

مواد لازم برای ۱ نفر :

پودر ماچا یا چای سبز یک و نیم قاشق چایخوری

آب گرم (دمای جوش نباشد) یک قاشق سوپخوری

شیر (شیر گاو، شیر بادام یا شیر سویا) ۱ فنجان

شکر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا پودر چای سبز را داخل یک فنجان الک کنید تا صاف و یکدست و بدون گلوله باشد.

آب گرم را به پودر چای سبز اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به وجود آید.

شیر و شکر را در ظرف کوچکی ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که در اطراف ظرف حباب های کوچک پدید آمد شعله را خاموش کنید و خمیر چای سبز را به مواد اضافه کنید، نباید اجازه دهید شیر بجوشد.

به آرامی شیر را با همزن دستی بهم هم بزنید تا روی مواد کف نرمی تشکیل شود.

حال لاته آماده شده را داخل فنجان ریخته و روی کف ها مقداری پودر چای سبز بریزید.

نوشیدنی استارباکس – شکلات سفید داغ نعنایی

مواد لازم برای ۲ نفر :

شیر کم چرب ۲ پیمانه

شکلات سفید تخته ای خرد شده ۱۰۰ گرم

عرق نعنا ۱ قاشق سوپخوری

خامه زده شده و شکلات خرد شده برای تزئین به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

در یک ظرف کوچک شکلات سفید خرد شده و شیر را ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. تا زمانی که شیر گرم شود و شکلات ها شروع به ذوب شدن کند مواد را به آرامی هم بزنید. پیش از جوشیدن شیر ظرف را از روی شعله بردارید.

پس از این که مواد را از روی شعله برداشتید، عرق نعنا را داخل مواد بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید. سپس شکلات سفید داغ آماده شده را داخل لیوان ریخته و روی آن را با خامه زده شده و خرده های شکلات تزئین کنید.

نوشیدنی استارباکس – ماکیاتوی کاراملی

مواد لازم برای ۱ نفر :

شیر کم چرب ۱ پیمانه

شکر ۱ قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

اسپرسو ۵۰ گرم

سس کارامل برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا اسپرسو را تهیه کنید.

شیر و شکر را با هم بجوشانید و هم بزنید تا شکر به خوبی در شیر حل شود ، در آخر وانیل را به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

حال شیر و شکری که آماده کرده اید را داخل فنجان ریخته و با استفاده از یک همزن دستی کوچک، آرام مواد داخل فنجان را هم بزنید تا کف تولید شود.

پس از شکل گرفتن کف روی فنجان، اسپرسو را داخل فنجان ریخته (سعی کنید اسپرسو را کاملاً در وسط مواد بریزید) سپس سس کارامل را روی مواد بریزید.

طرز تهیه فراپوچینو

سه فنجان قهوه غلیظ (برای دم کردن قهوه دو برابر همیشه پودر قهوه استفاده کنید.)؛

۲/۳ پیمانه شیرعسلی؛

۱ پیمانه شیر پرچرب؛

½ لوبیای وانیل؛

۲ قاشق چاخوری عصاره وانیل؛

۸ پیمانه یخ.

قهوه غلیظ را دم کنید و اجازه دهید خنک شود. اگر می‌خواهید قهوه سریع‌تر خنک شود، آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید یا آن را یک شب در یخچال نگهداری کنید قهوه غلیظ و خنک، شیر و شیر عسلی را داخل مخلوط کن بریزید.

لوبیای وانیل را نصف کنید. نصف وانیل را بردارید و دانه‌های درون آن را بتراشید. دانه‌هایی که از داخل لوبیا تراشیده‌اید را درون مخلوط‌کن بریزید. مخلوط‌کن را با یخ پر کنید. (پارچ مخلوط کن را کاملا پر نکنید و اندکی آن را خالی بگذارید.) ترکیب را تا زمانی که به خوبی لطیف شود مخلوط و نوشیدنی را با خامه زده شده سرو کنید. فراپوچینو را در بطری‌های شیشه ای بریزید و در تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید

  • مجله اکسید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی