مجله اکسید

آموزش درست کردن رست بیف

چهارشنبه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۱، ۰۳:۰۱ ب.ظ

رست بیف یک غذای گوشتی و بین المللی هستش که از گوشت بدون چربی گوساله برای تهیه اش استفاده میشه. این تکه گوشت که معمولا باید بزرگ و در حدود یک کیلو گرم باشه ابتدا کاملا سرخ شده و بعد با طعم دهنده هایی مثل سیر و پیاز و ادویه جات مختلف پخته میشه و در نهایت هم به حلقه های باریکی برش شده و با انواع سبزیجات سرو میشه. من هم در این مطلب طرز تهیه این غذای گوشتی لذیذ رو براتون میذارم

مواد لازم برای تهیه رست بیف

۵۰۰ گرم گوشت فیله گوساله

۴۰۰ گرم قارچ

۱ عدد پیاز

۲ حبه سیر

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱/۲ قاشق مرباخوری فلفل قرمز

نمک و فلفل به مقدار لازم

کره به مقدار لازم

 

همونطور که در مقدمه هم خدمتتون عرض کردم برای تهیه رست بیف معمولا از یک تکه بزرگ گوشت گوساله استفاده میشه که در این صورت بطبع زمان بیشتری برای پخت گوشت احتیاج دارین. اما اگه زمان کافی برای پخت گوشت نداشتین میتونین از تکه های کوچک تر گوشت استفاده کنین اما کلا یادتون باشه که بهترین قسمت گوشت گوساله برای تهیه رست بیف فیله اش هستش. حالا اول از همه به تکه های گوشتمون نمک و فلفل میزنیم.

بعد روغن زیتون رو داخل ماهیتابه ریخته و گوشتمون رو داخلش میذاریم تا تغییر رنگ بده و سرخ بشه  دقت کنین تا همه اطراف گوشت به خوبی سرخ بشه.  .  و

وقتی گوشت خوب سرخ شد داخل همون ماهیتابه پیاز خورد شده، سیر خورد شده و فلفل قرمز رو هم اضافه میکنیم در صورت تمایل میتونین از ادویه های دیگری مثل رزماری هم استفاده کنین. حالا مقداری آب داخل ماهیتابه میریزم طوری که تا یک سوم ارتفاع گوشت رو بگیره حالا در ماهیتابه رو میبندیم و اجازه میدیم تا گوشت خوب مغز پخت بشه. در صورتی که تکه گوشت انتخابی تون بزرگ بود میتونین روی سطحش رو سوراخهای عمیق کنین و بعد سیرهایی که از وسط به دو نیم کردین و هر طعم دهنده ی دیگه ای که دوست دارین مثل برگ های رزماری رو داخل سوراخ ها بذارین تا گوشت خوب مزه دار بشه، اما اگه تکه گوشتتون مثل گوشت من کوچک بود احتیاجی به این کار نیست

رست بیف رو میتونین با سبزیجات پخته مختلف، سیب زمینی یا قارچ سرو کنین که من قارچ رو انتخاب کردم. حالا تا گوشت میپزه میتونیم قارچ کنار رست بیف رو آماده کنیم. قارچ رو حلقه حلقه کرده و بعد با کره و کمی نمک داخل ماهیتابه میزاریم تا آب بندازه

وقتی قارچ پخت و آب انداخت حرارت رو زیاد کرده و اجازه میدیم تا آب قارچ کشیده بشه و قارچ ها خوب طلایی بشن حالا قارچمون هم آماده است  وقتی آب گوشت کشیده و تنگ آب شد رست بیفمون آماده شده.  . 

  • مجله اکسید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی