مجله اکسید

طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه ولذیذ

شنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۰۳:۴۸ ب.ظ

پاستا آلفردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی در کشورهای مختلف تهیه می شود. این غذای خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و به دلیل اینکه با سس آلفردو تهیه می شود با نام پاستا آلفردو شناخته می شود. سس آلفردو یکی از انواع سس های بسیار معروف و شناخته شده کشور ایتالیا است که توسط آلفردو دی للیلو در سال 1914 برای اولین بار ابداع شده است. البته در ابتدا برای تهیه این سس از تخم مرغ استفاده می شود ولی امروزه این سس به صورت پر چرب و خوشمزه تهیه می شود که در تهیه آن از خامه و شیر استفاده می شود،

پاستا پنه یا فتوچینی    500 گرم

خامه        1 بسته 200 گرم

شیر          1.5 لیوان + 3 قاشق غذاخوری

سیر              6 حبه

روغن زیتون           به مقدار کافی

سینه مرغ     1 عدد کامل

قارچ         400 گرم

جعفری    1 دسته

سرکه       2 قاشق غذاخوری

آرد سفید   1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه     به مقدار کافی

آویشن      به مقدار کافی

مرحله اول

برای تهیه پاستا آلفردو رستورانی ابتدا  قارچ ها را با دستمال تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

البته می توانید پوست روی آن ها را نیز قبل از خرد کردن بگیرید که این کاملا سلیقه ای است. در ادامه سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و در گوشه ای از بشقاب محتوی قارچ ها می ریزیم و کنار می گذاریم.

 

مرحله سوم

بعد سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و استخوان های آن را کاملا خارج می کنیم و از عرض هر طرف سینه مرغ را برش می زنیم و کمی سرکه روی هر دو طرف مرغ می ریزیم.

حالا آن را به همه نقاط سینه مرغ پخش می کنیم و کمی آویشن،فلفل سیاه و نمک روی آن می پاشیم.بهتر است برای زودتر آماده شدن پاستا از دو تابه همزمان استفاده کنیم و هر دو را روی گاز قرار دهیم.

مرحله چهارم

یکی از تابه ها که گریل دارد برای سینه مرغ استفاده می شود و تابه دوم برای پختن پاستا  است.این کار باعث می شود هیچ کدام از مواد سرد نشود.قابلمه ای را تقریبا تا نیمه آبجوش می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

سپس پنه را داخل آن می ریزیم تا به مدت حدودا 30 دقیقه نرم شود. در ادامه داخل تابه گریل 2 الی 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سینه مرغ ها را داخل آن می چینیم تا گریل شوند

مرحله پنجم

در تابه دوم قارچ های خرد شده را می ریزیم و و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به ان اضافه می کنیم و مداوم قارچ ها را تفت می دهیم تا آب آن ها تبخیر شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.

مرحله شیشم

به سینه مرغ ها سر می زنیم و اگر یک طرف آنها کاملا گریل شده است آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز گریل شود. پس از اینکه شیر در حال جوشیدن بود سیرهای خرد شده را می افزاییم.

سپس بلافاصله 1 قاشق غذاخوری آرد را با دو الی 3 قاشق غذاخوری شیر سرد حل می کنیم و اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم و 2 دقیقه بعد خامه را همراه با کمی فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حدود 3 دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم و در آخر کمی جعفری خرد شده به سس اضافه می کنیم و خوب با سس مخلوط می کنیم.تابه محتوی سینه های مرغ را نگاه می کنیم اگر کاملا گریل شده بودند حرارت را خاموش می کنیم.

 

مرحله دهم

در این مرحله پاستاهای نرم و پخته شده را داخل آبکش می ریزیم و آب اضافه آن ها که خارج شد پاستاها را داخل تابه محتوی سس آلفردوی داغ می ریزیم و کمی هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

 

مرحله یازدهم

پس از اینکه همگی پاستاها به سس آغشته شدند و به خوبی گرم شدند، آنها را در ظرف مورد نظر مان می کشیم، سپس سینه های مرغ گریل شده را خرد می کنیم و روی پاستا می چینیم و نوش جان کنید

 

طرز تهیه سس آلفردو

ابتدا خامه را با شیر مخلوط کنید تا کمی رقیق شود و سپس در داخل یک تابه گود، کره را با حرارت ملایم ذوب کنید. زمانی که کره ذوب شد، سیر را داخل تابه ریخته و چند ثانیه تفت دهید. در این مرحله از تهیه سس آلفردو پاستا می‌توانید خامه رقیق شده را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا خامه کاملاً با سیر مخلوط شود. باید مخلوط را مکرراً هم بزنید تا خامه نسوزد. پس از 5 دقیقه می‌توانید پنیر را به خامه اضافه کنید، دقت داشته باشید که پس از اضافه کردن پنیر، باید سس را خیلی سریع هم بزنید. زمانی که پنیر ذوب شد، می‌توانید شعله اجاق را خاموش کرده و در نهایت جعفری را به سس اضافه کنید.

 

سسی که به این روش تهیه می‌شود، غلیظ است و اگر می‌خواهید سس آلفردو کمی رقیق‌تر باشد می‌توانید به مواد اولیه فوق حدود ½ پیمانه شیر اضافه کنید. در واقع مقدار شیری که به سس اضافه می‌کنید، تعیین کننده میزان غلظت آن است و در نتیجه هر چه بیشتر باشد، میزان غلظت مواد پاستا الفردو کمتر خواهد بود. همچنین اگر خامه در دسترس ندارید، می‌توانید خامه را حذف کرده و طرز تهیه سس آلفردو با شیر و آرد بدون خامه را امتحان کنید.  در طرز تهیه سس آلفردو با شیر و آرد، به یک پیمانه شیر و دو قاشق آرد احتیاج خواهید داشت و می‌توانید پنیر پارمزان کمتری نیز اضافه کنید تا سس شما سبک تر، سالم‌تر و کم‌کالری تر باشد. همچنین می‌توانید از طرز تهیه پاستا آلفردو بدون پنیر پارمسان استفاده کرده و پنیر را نیز حذف کنید..

  • مجله اکسید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی