مجله اکسید

طرز تهیه قهوه کافی شاپی در خانه

چهارشنبه, ۱۷ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ ق.ظ

قهوه اسپرسو، نوشیدنی دلپذیریست که این روزها نقل همه مجالس و پایه ثابت اکثر فروشگاه های قهوه فروشی در سطح کشور شده است. قهوه اسپرسو همچنین یکی از پرطرفدارترین قهوه های دنیا به شمار میرود.

در زمان های گذشته برای انتخاب قهوه فقط باید به این فکر می‌کردید که قهوه را با شیر میل کنید یا با شکر، یا اصلاً با هردو و یا اینکه بدون هیچکدام(قهوه سیاه و ساده)!! اما این روزها انواع مختلفی از روش تهیه وجود دارد که ممکن است باعث سردرگمی شما در کافی‌شاپ‌ها، مهمانی‌ها و… شود.

فراپوچینو  FRAPPUCCINO

زمان تهیه: ۵ تا ۱۰ دقیقه

تهیه شده از ترکیب قهوه اسپرسو، یخ، شیر پر چرب، شکر و شربت طعم دار

این قهوه که یکی از انواع خاص استارباکس است از ترکیب قهوه با یخ و دیگر مواد ذکر شده تهیه می شود. روی آن را با کرم زده شده می پوشانند. دیگر لازم نیست برای نوشیدن آن از منزل خارج شوید، خودتان آنرا در منزل تهیه کنید

مواد و وسایل لازم

یخ ۱ تا ۲ فنجان

اسپرسو ویا قهوه قوی ½ شات

شیر پرچرب ½ فنجان

شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

شربت (موکا،شکلات و …) ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه قهوه

قهوه را دم کنید. اگر در خانه آسیاب قهوه دارید بهتر است دانه قهوه را بخرید و در منزل آسیاب کنید چون طعم بهتری پیدا می کند و تازه تر است.

بگذارید قهوه سرد شود تا به درجه حرارت اتاق برسد. دقت کنید مستقیم قهوه را روی یخ نریزید چون طعم خوبی پیدا نمی کند.

بعد از سرد شدن قهوه آن را در مخلوط کن با شیر، شکر و شربت کاملاً مخلوط کنید. بعد از ۲۰ ثانیه یخ را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

کافه موکا  CAFÉ MOCHA

زمان تهیه ۱۵ دقیقه

تهیه شده از ترکیب پودر شکلات/موکا، دانه های برشته شده تیره قهوه، شیر کم چرب و کرم زده شده

این قهوه آمریکایی یکی از انواع کافه لاته و شبیه به قهوه ایتالیائی بی چرین Bicerin است. قهوه بی چرین از اسپرسو، شکلات و شیرگرم و پر چرب تهیه می شود. در کافه موکا اسپرسو اساس نوشیدنی را تشکیل می دهد که با شکلات و شیر گرم کم چرب تهیه می شود

مواد و سایل لازم

پودر شکلات/موکا ۳/۲ فنجان (از شربت آنهانیز می توان استفاده کرد)

دانه قهوه برشته شده تیره ۲ قاشق غذاخوری

شیر کم چرب ۱ تا ۲ فنجان

کرم زده شده

آسیاب

طرز تهیه قهوه

در حالی که قهوه را دم میکنید شربت موکا یا شکلات را درست کنید. دقت کنید مخلوط شیر و شکلات/ موکا سرد نباشد

شیر را حرارت دهید ولی کف نکند. پودر شکلات/ موکا را در یک ماگ بزرگ بریزید و شیر را روی آن بریزید و خوب و سریع بزنید تا پودر کاملاً حل شود

قهوه را روی شربتی که تهیه کرده اید بریزید

مقداری کرم زده شده و کمی پودر شکلات/ موکا روی آن بریزید

اَمریکَنو  Americano

زمان تهیه ۲ تا ۴ دقیقه

تهیه شده از ترکیب آب داغ و اسپرسو

اسپرسو پایه بسیاری از قهوه هاست که معمولاً با شیر مخلوط می شوند. اما امریکنو قهوه ای است که در تهیه آن به جای شیر از آب داغ استفاده می شود. غلظت آن مانند قهوه قطره ای (دریپ Drip) است ولی طعمی متفاوت دارد. این قهوه را می توان به راحتی در محل کار تهیه کرد

مواد و وسایل لازم

اسپرسو

آب داغ

طرز تهیه قهوه

یک ماگ یا فنجان مخصوص لاته آماده بگذارید

در یک لیوان جداگانه یک شات ۳ اونسی اسپرسو بریزید

۳ اونس آب داغ روی آن بریزید

کافه لَته (لاته)  CAFÉ LATTE

زمان تهیه ۵ دقیقه

تهیه شده از ترکیب اسپرسو، شیر بی چربی و پودر کاکائو

کافه لاته از ۳/۱ اسپرسو و ۳/۲ شیری که با بخار حرارت دیده تهیه می شود. روی آن به اندازه ۱ سانتی متر کف شیر میریزند. این قهوه یکی از رایج ترین قهوه هاست ولی گاهی با قهوه فلت وایت  flat white اشتباه گرفته می شود. اگر چه یک باریستای حرفه ای نیستید ولی می توانید این قهوه را با مواد و وسایلی که ذکر خواهد شد تهیه کنید

مواد و وسایل لازم

اسپرسو (یا قهوه غلیظ)

شیر بدون چربی یا ۲% چربی

پودر کاکائو برای تزئین

قاشق

ظرف تنگ مانند درب دار

فنجان بزرگ کم عمق

طرز تهیه قهوه

قهوه اسپرسو یا قهوه غلیظ را دم کنید

شیر را در تنگ تا نصفه پر کنید، در آن را محکم ببندید و تنگ را برای ۳۰ تا ۶۰ ثانیه خوب تکان دهید تا شیر کف کن

شیر را بدون در پوش در مایکروفر برای ۳۰ ثانیه گرم کنید تا کف آن بالا بیاید

اسپرسو را در فنجان بریزید و شیر را به آن اضافه کنید در حالی که با یک قاشق مانع ریختن کف داخل شیر می شوید

با قاشق کف ها را روی آن بریزید و با پودر کاکائو تزئین کنید.

کارامل ماکیاتو  Caramel Macchiato

زمان تهیه: ۵ دقیقه

تهیه شده از ترکیب یخ، شیر سرد، شربت وانیل، سس کارامل و قهوه اسپرسو

این قهوه سرد خوش طعم و نیروبخش یکی دیگر از بهترین قهوه های مصرفی در استارباکس است که خیلی سریع تهیه می شود و یک نوشیدنی کامل برای رفع تشنگی و پذیرائی از مهمان است

مواد و وسایل لازم

شربت وانیل ۲۰ میلیگرم

شیر سرد ۲۴۰ میلیگرم

سس کارامل ۲۰ میلیگرم

اسپرسو ۸۰ شات ( یا ۸۰ میلیگرم قهوظ دم کرده قوی)

یخ درشت  ۱ فنجان

طرز تهیه قهوه

اسپرسو، شیر، شربت وانیل و یخ را در دستگاه مخلوط کن بریزید

تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل بافت نرمی در بیاید

در فنجان بریزید و به آرامی شربت را روی آن بریزید.

 :}so yummy{:

 

  • مجله اکسید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی